“creepy Joe”

” Creepy Joe”…

Amerikansk politik handlar inte om politik. Det handlar om demokraternas hat mot Trump. Med flertal i house of representative stoppar demokraterna allt. Om det gár igennom dãr sá stannar demokraternas fórslag i senaten. Dãr republikanerna har flertal. Sá det ãr totalt omójligt att fá nát gjord.

Medan halva mellan-amerika vandrar gennom Mexico till amerikanska grãnsen, sá sitter dom valda och hatar varandra. Nu ãr det “Creepy Joe” som gãller. Joe Biden, vicepresident fór Obama, har kyssat en kvinna i bakhuvudet. I háret. Jisses. En sádan demokratisk kandidat kan vi inte ha dundras det frán alla háll och kantar.

Det ãr #metoo som utser kandidater nu fór tiden. Sá fort det skall utses folk i politiska kretsar, stormar det fram kvinnor som fór 30 ár sedan har blivit “klappad pá róven”. Sexuellt ofredande. Skall man dansa nu fór tiden máste den kvinnliga partnern vara pá andra sidan av dansgolvet fór att inte polisen skall komma.

– Vãlkommen i gãngen. Sa Trump.

Trevlig fredag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*